:: HABER DETAY

Soyak Olympiakent’te Trafik Kazası
Atakent Haber Reklam

Soyak Olympiakent’te Trafik Kazası


Soyak Olympiakent Atatürk Caddesi alt yolunda villaların bulunduğu 10.Bölge’de gece saat 3.00 civarında meydana gelen trafik kazasında hızını alamayan araç park halinde bulunan site sakinlerinin araçlarına çarparak durabildi. Kaza yapan araçta bulunan bir başka sitede ikamet ettiği öğrenilen 18 yaşındaki genç şürücünün dişleri kırıldı ve hafif şekilde yaralandı.

Olay yerine trafik ve sağlık ekipleri intikal etti. Hasar gören araçlar çekici ile bölgeden uzaklaştırıldı.




Soyak Olympiakent’te bu tip kazalara önlem olarak C kapısı ile 10.Bölge arasında İBB tarafından henüz yeni kaldırım ve bisiklet yolu düzenlemesi yapılmışken bu olayın meydana gelmesi site sakinlerini şoka uğrattı.

Alınan bilgilere göre yol düzenlemesi ile ilgili başvuru işlemleri yapılalı bir seneyi aşkın süre olmasına rağmen UKOME’ye kadar intikal eden bürokratik işlemler nedeniyle sürecin uzadığı öğrenildi.

Atatürk Caddesinin devamında yer alan 11.Bölge üst yolu ile A Kapısı arasında kalan yol, 12.Bölge yakınındaki yolda da İBB tarafından benzeri şekilde çalışma yapılması için site yönetimi ile Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü ve Küçükçekmece Belediyesi nezdinde girişimler yapıldığı ve bu başvuruların da sonuçlanmak üzere olduğu öğrenildi.

Ancak tüm bunlara rağmen cezai uygulamalar veya yol düzenlemesine gerek kalmadan kurallara uyulabilse hem maddi hem de manevi olarak insanlar zarar görmeden ve site sakinleri rahatsızlık duymadan olayların bu hale gelmeyeceği de aşikar değil mi!



:: Atakent

4.Caddede Kavşak Düzenlemesi Müjdesi

4.Caddede Soyak Olympiakent C Kapısı site çıkışı öncesi mutlaka karşı yöne ...

Kaynak: AtakentHaber

Soyak Olympiakent C Kapısında Kaza

Soyak Olympiakent C Kapısı ile 4.Cadde kesişiminde saat 18.00 civarında mey...

Kaynak: AtakentHaber

Soyak Olympiakent B Kapısında Trafik Kazası

Soyak Olympiakent B Kapısında meydana gelen trafik kazasında iki araçta mad...

Kaynak: AtakentHaber

Soyak Olympiakent’te Yine Drift Kazası

Soyak Olympiakent Atatürk Caddesi 11.Bölge üst yolunda drift yapan sürücünü...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam