:: HABER DETAY

23 Haziran için Havayolu Şirketlerinden Jest
Şahin Tercüme Reklam

23 Haziran için Havayolu Şirketlerinden Jest


Pegasus Hava Yolları, İstanbul seçimlerinin yenilenmesi sebebiyle İstanbul kalkış ve varışlı 23 Haziran tarihini kapsayan biletler için yolcularına kesintisiz iade, iptal ve değişiklik hakkı tanıdığını duyurdu. Şirket, bilete bağlı dönüş uçuşu için de aynı hakkı tanıyacak.

Pegasus’un ardından Onur Air ve Atlasglobal şirketleri de benzer bir adım attı. Atlasglobal, `23 Haziran İBB Başkanlığı seçimine uçuşları denk gelen yolcularımız biletlerinde değişiklik yapabileceklerdir. Konu ile alakalı detaylı bilgiye çağrı merkezimizden ulaşabilirsiniz` ifadelerini kullandı.



Onur Air ise 7 Mayıs 2019 tarihinden önce bilet alan yolcularına 23 Haziran 2019 seçim gününü kapsayan tek yön veya gidiş-dönüş biletlerini 1 Haziran’a kadar değiştirebilme imkanı sunduğunu açıkladı.

Twitter’dan yapılan açıklamada 15 Haziran - 15 Temmuz arası için ücretsiz değişiklik veya kesintisiz iade yapılabileceği belirtildi.

THY ise 6 Mayıs tarihi ve öncesinde satın alınan, 20-26 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İstanbul kalkışlı ve varışlı biletlerin 15 Mayıs tarihine kadar değiştirilebileceğini belirtti.

Basın Müşaviri Yahya Üstün’ün yaptığı açıklamada, `Değerli misafirlerimiz 23 Haziran tarihinde yenilenecek olan seçim nedeniyle; 6 Mayıs tarihi ve öncesinde satın aldığınız, 20-26 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleştireceğiniz İstanbul kalkışlı ve varışlı seyahatlerinizi 15 Mayıs tarihine kadar masrafsız şekilde değiştirebilirsiniz. Detaylı bilgi ve bilet değişiklik işlemleriniz için Türk Hava Yolları satış ofisleri ile irtibata geçebilirsiniz.` şeklinde konuştu.

:: Atakent

Soyak Olympiakent C Kapısında Kaza

Soyak Olympiakent C Kapısı ile 4.Cadde kesişiminde saat 18.00 civarında mey...

Kaynak: AtakentHaber

Soyak Olympiakent’te Trafik Kazası

Soyak Olympiakent Atatürk Caddesi alt yolunda villaların bulunduğu 10.Bölge...

Kaynak: AtakentHaber

Soyak Olympiakent B Kapısında Trafik Kazası

Soyak Olympiakent B Kapısında meydana gelen trafik kazasında iki araçta mad...

Kaynak: AtakentHaber

Soyak Olympiakent’te Yine Drift Kazası

Soyak Olympiakent Atatürk Caddesi 11.Bölge üst yolunda drift yapan sürücünü...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam